Tablourile sunt elemente de decor indispensabile mai ales atunci cand vine vorba despre living. Sunt cele care atrag atentia si care infrumuseteaza pur si simplu locuinta.

Dar, intr-o maniera mai modesta, modelele de tablouri living la GaleriaQ sunt cele care iti imbogatesc decorul cu cele mai colorate imagini sau cele mai excentrice. Si mii si mii de stiluri sunt posibile in functie de stilul de decor mural pe care vrei sa il obtii.

Ce tablouri se potrivesc in living? Vei afla in cele ce urmeaza. Alegerea unui tablou pentru living este un lucru care tine inainte de toate de gusturi. Fiecare este liber sa aleaga modelul de covor care ii place cel mai mult. Dar, trebuie sa se respcte anumite criterii, pentru ca tablourile alese sa fie in perfecta armonie cu restul decorului.

Poti alege tablouri pictate living in aceleasi tonuri de culoare sau poti incerca sa creezi un contrast. Un tablou ar fi bine sa se potriveasca cu tonurile dominante ale livingului.

Poate sa reia culorile peretilor si ale perdelelor sau poate sa afiseze o alta nuanta pentru a crea cel mai frumos contrast. Poti alege tablouri moderne living in functie de stilul livingului.

Un tablou canvas de exemplu, se poate alege si in functie de ambianta si de stilul de decor pe care il doresti pentru living. Este vorba despre un decor mai rustic, despre unul scandinav sau mai contemporan? Este vorba despre un decor baroc?

Aceste indicii te vor face sa preferi un anumit model de tablou si nu altul. Tablourile au cea mai larga gama de modele – peisaje, natura moarta, tablouri pictate cu obiecte, flori, plante sau portrete.

Padurile, florile, plantele sau cele mai frumoase peisaje sunt foarte in voga. Marimea panzei este un alt criteriu important de care ar trebui sa tii cont. Este important ca un tablou sa se adapteze marimii incaperii unde va fi asezat.

Nu poti alege astfel tablouri pictate mici pentru un living mare, un lucru care e valabil si viceversa. Tema tabloului pe care vrei sa il pui in living, este un lucru la fel de important.

Tablourile au tendinta de a reflecta personalitatea ocupantilor din casa. Tablourile cu peisaje astfel, se adreseaza celor care adora natura si calatoriile. Si merg de minune si cu un decor inspirat de malul marii.

Tablourile cu animale merg de minune intr-un living decorat in jurul temei naturii. Iar tablourile abstracte merg foare bine acolo unde decorul este unul minimalist. Acestea sunt destul de incarcate, deci dau iluzia de a mari spatiul.

Tablourile pop art sunt alegerea perfecta pentru un living in stil mai urban.

Atunci cand vine vorba despre modelele de tablouri pictate pentru living, modelele in tendinte ale momentului sunt cele mai mari, in format mare deoarece sunt extrem de decorative. Sunt de ajuns pentru a veni cu un plus de caracter decorului din living.

Unde poti pune tablourile pictate in living?

La nivelul canapelei. Se recomanda deci sa se puna la nivelul ochilor. Vor veni cu un plus de profunzime pentru incapere si cu un efect panoramic.
Pe langa o fereastra. Daca ai perdele, trebuie sa te asiguri de faptul ca exista destul spatiu intre perdele si pereti.

Pentru ca tablourile sa nu ocupe tot spatiul disponibil. De asemenea, este important sa respecti decorul deja existent in living. Tablouri abstracte sau tablouri contemporane?

Daca ai un decor mural vintage, mai contemporan, mai zen sau mai calduros, tablourile pe care le alegi trebuie sa aiba acelasi stil. Tablourile moderne sunt foarte in tendinte in acest an deci ar trebui sa profiti de acest lucru cat mai repede!

{{clean}}
{{clean2}}
{{clean3}}

14 thoughts on “Stii cum poti alege cele mai frumoase tablouri pentru living?

 1. Sunt impresionat de perseverenta si inovatiile aduse de inginerii romani in producerea automobilelor Dacia. Articolul m-a facut sa apreciez si mai mult munca depusa pentru dezvoltarea acestui brand iconic.

 2. Mi-a placut cum autorul a evidentiat importanta Daciei in contextul industriei auto romanesti. Este fascinant sa descoperim cat de mult a contribuit acest brand la economia tarii si cum a reusit sa se mentina pe piata atat de mult timp.

 3. Articolul este foarte informativ si bine documentat. M-am bucurat sa aflu despre istoria Daciei si evolutia acestei masini remarcabile. Este interesant sa vad cum au fost imbunatatite modelele de-a lungul timpului si cum au fost influentate de tendintele internationale.

 4. Ma bucur ca am dat peste acest articol, deoarece mi-a oferit o perspectiva noua asupra temei abordate. Am apreciat modul in care autorul a argumentat fiecare punct de vedere si a prezentat diverse opinii din domeniu. Este un articol care merita citit si distribuit pentru a fi cunoscut si de altii.

 5. Articolul este foarte interesant si bine documentat. Autorul a abordat subiectul intr-un mod accesibil si usor de inteles pentru cititori. In plus, informatiile prezentate sunt relevante si actualizate. Recomand cu incredere acest articol tuturor celor interesati de acest subiect.

 6. Ma bucur sa citesc ca Dacamel Pub are o politica prietenoasa fata de mediul inconjurator si sustine comunitatea locala prin diverse actiuni caritabile. Este important sa avem locuri care se implica activ in problemele sociale.

 7. Interesanta povestea din spatele numelor alese pentru fiecare camera din pub. Acest detaliu adauga un aer personalizat si autentic, ceea ce face experienta la Dacamel Pub mai speciala si memorabila.

 8. Este fascinant sa descopar cum un pub obisnuit a devenit un punct de referinta pentru comunitatea locala. E binevenita schimbarea de atmosfera si oferta diversificata de evenimente organizate la Dacamel Pub.

 9. Articolul este foarte informativ, am aflat multe lucruri interesante despre istoria pub-ului Dacamel. Mi-a placut modul in care autorul a prezentat evolutia acestui local si am fost impresionat de detaliile oferite.

 10. De asemenea, am apreciat faptul ca autorul a inclus informatii despre diversele specii de camile si caracteristicile acestora. Este impresionant sa afli cat de rezistente sunt aceste animale si cum au supravietuit in conditii extreme de mediu. Un articol foarte bine documentat si captivant!

 11. Articolul este foarte interesant si ofera informatii importante despre istoria camilelor si cum au fost ele folosite de-a lungul timpului. Mi-au placut detaliile despre modul in care aceste animale au fost adaptate la diferite medii si cum au fost utilizate ca mijloc de transport sau pentru comert.

 12. Am descoperit multe carti bune datorita acestui articol si mi-am dat seama ca uneori trebuie sa iesim din zona de confort si sa incercam genuri literare noi. Recomand tuturor sa citeasca acest articol pentru a-si imbunatati gusturile literare.

 13. Mi-a placut modul in care autorul a explicat criteriile de selectie a cartilor, precum subiectul, autorul si recenziile. Aceste sfaturi sunt foarte utile pentru cei care isi doresc sa citeasca carti de calitate.

 14. Articolul este foarte interesant, oferind informatii detaliate despre cum sa alegi o carte buna de citit. Sunt de acord cu ideile prezentate si le voi aplica si eu in viitorul meu proces de selectie a cartilor.

Comments are closed.